ASİLİ KURT SARDI, VEKİLİ BÖCEK KORKUSU ALDI

23 Haziran 2010 Çarşamba

TBMM’deki odasının dinlendiğini söyleyen CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, emniyetten uzman çağırarak böcek taraması yaptırmış. Ancak, polisler sonuç alamayınca özel firmalardan uzman çağırma kararı almış.

Emniyet, milletvekilinin Meclis’teki odasında böcek aramak için bir bomba uzmanı ile bir sivil polis göndermiş. Vekilin dediğine göre sonuç alamamışlar. Yani İsa Gök’ün TBMM’deki odasında emniyet dinleme cihazı bulamamış.

Bunun üzerine CHP’nin acar milletvekili özel bir firmadan bu uzman çağırmaya karar vermiş. Gazetecilere de açıklama yapmış:

“Eğer TBMM’deki telefonumda dinleme cihazı bulursam dünyayı ayağa kaldırırım. Meclis’ten de hükümetten de hesap sorarım.”

Sizin için hava hoş sayın milletvekili. Ne de olsa vekilsiniz, bir yaranın ıstırabını asil kadar duyamazsınız. Bunca laftan sonra elbette o odadan böcek çıkmaz. Sizinki, eğer varsa o böceği oraya koyana, “Onu oradan al” demenin siyasetçesi. Eğer her şeye rağmen odanızdan böcek çıkarsa siz, asilden aldığınız güçle dünyayı ayağa kaldırabilirsiniz. Peki, dokunulmazlığı olmayan milyonlarca vatandaş neyi ayağa kaldıracak?

Sorgusuz sualsiz apartman boşluklarına girip, sıradan vatandaşların telefon kablolarına paralel hat çeken, bilgisayarlarını kopyalayanlardan kim hesap soracak? Sizin demokratlığınız bu mu? Herkesin demokrasisi kendine mi? “Hep bana, Rabbena.” 22.06.2010

0 yorum:

 
 
 
 
Copyright © güvence